ABOUT LINKS TAG
about


I'm a brown eyes girl who live in a between. Between Gemini and Leo. Between sad and happy. Between single and taken. Oh, hi, between love and missing? Maybe yes, maybe no. But I think I must keep balance in my life to keep living. To keep in between.


What's on My Personal Bag // Thursday, March 27, 2014
8:47 PM
Hello there! Today I will share what's on my personal bag-I bring to hangout. There are many things, and you must know. It's recommended, include tips!
Hmm, for your inormation, images in here is from Google. Someday I will changes with mine. I'm sorry for that, 'cause I haven't much time to capture my own :D So, enjoy!


Bag pict on above is similar with my bag :) 

And..... what's on my bag???

Ini diaaaa.................

 My Lovely Phone
similar with my phone :))
I can't live with my phone :') Dan menurutku bb itu udah serbaguna banget meskipun aku juga kepingin iPhone :'D. Ponsel ini bis abuat teleponan, smsan, bbman, ngeLINE, ngeWA, ngeWeChat, dll. Luv uuu :*

My Powerbank
Will same with my powerbank ;)) Powerbank ini penting banget, karena praktis. Daripada bawa charger ribet kan mending bawa barang yg nggak besar banget ini ;)

MyWallet

Sebetulnya dompetku nggak segini cutenya. Aku pengen dompet rilakkuma itu :G. Oiya, kalo pergi jangan sampai nggak bawa dompet! ntar kacau, percaya deh.

My Pantyliner
hahaha harusnya aku nulis ini postingan khusus buat perempuan yaa.... nonoono.... Aku nggak ngasih gambarnya karena ya pasti kalian tahulah gimana pantyliner itu :) Meskipun nggak penting-penting amat, jangan diremehin.... Kalau lo (cewe) lg pms dan gak bawa softx parah lah-_-" Pantyliner juga berfungsi ganda sebagai penawar luka/sakit lhoo ;))

Sepertinya yg penting buat dibawa menurutku cuma itu aja...Karena biasanya aku cuma bawa itu. Ya mungkin ditambah tissue, sapu tangan, dan kerempongan lain. Atau ada yang mau nambah? Monggo dikomen ;)

Labels: ,